0

Vart vill ni åka? Vi kör er dit!

Vi ordnar bussresor för alla olika grupper och föreningar. Ska supportergruppen åka för att se sitt favoritlag vinna på bortaplan? Shoppingresa med bästisen? Eller vill seniorföreningen utforska nya resmål? Varför inte boka en buss för hela familjen så ni smidigt och enkelt kan åka tillsammans till och från flygplatsen. Möjligheterna är många och vi kan hjälpa er att hitta en resa utformad efter era önskemål.

Våra chaufförer kör er säkert och tryggt vart ni än ska! Boka en buss efter dina specifika önskemål, vi är flexibla och erbjuder lösningar på de flesta av era transportbehov.

Vi har bussar för alla grupper oavsett storlek. Våra bussar rymmer 22-61 personer och finns med en mängd olika utrustningar. Kontakta gärna oss så skräddarsyr vi resan efter era behov.

Vårt mål är att alla våra bussar ska köras på fossilfritt bränsle, så för ett miljövänligt alternativ ska du självklart boka din buss hos oss!

Skicka in din kostnadsfria bokningsförfrågan redan idag. Klicka här för att komma till bokningen. Vi har resor och turer för alla tillfällen och skräddarsyr paket efter era önskemål. Fyll i formuläret med din förfrågan så återkommer vi med förslag på upplägg och kostnad! 

Våra bästa restips