COVID-19
Tuna Trafik kör Covid-19-säkrat.
Läs mer
0

Om oss

Tuna Trafik startades i början av 80-talet som enskild firma med taxibilar och småbussar i skoltrafik samt lite beställningstrafik. Något år senare ombildades företaget till aktiebolag. Stora turistbusar anskaffades och beställningstrafiken utvidgades till Europa. Detta har med åren utvecklats och förbättrats till vad vi är idag, ett renodlat bussbolag.

Tuna Trafik ägs och drivs idag av Mikael Jonasson och Johan Hermansson. Mikael och Johan har arbetat många år i företaget och har stor erfarenhet av bussbranschen. Vi har bussar i flera storlekar för att passa alla typer av grupper och resor. Personalen består av ett tjugotal yrkesskickliga chaufförer och kontorspersonal.

Största delen av dagens verksamhet består av beställningstrafik. Våra största kunder är företag, myndigheter, kommuner och olika föreningar. Vi har också skolskjutsavtal med Eskilstuna kommun, vilket vi haft sedan företaget startade.

Varför Tuna Trafik?

Vi ordnar resan oavsett om du vill åka lokalt, inom Sverige eller varför inte utomlands några dagar? Vi ordnar allt från enbart bussen, till hela paketlösningar med transporter, hotell, färjor mm. Vi ser inga begränsningar (annat än din egen fantasi), utan enbart möjligheter med din resa. Skicka gärna in en prisfråga online så kontaktar vi dig!

Varför åka buss?

Det finns många fördelar med buss. Du bestämmer själv varifrån, till, när och hur vi skall åka. Alla kommer fram gemensamt till resmålet och ni får en behaglig, trevlig, säker och miljövänlig resa på köpet.

Våra bästa restips