0

Om oss

Tuna Trafik startades i början av 80-talet, med taxibilar och småbussar i skoltrafik samt viss beställningstrafik. När företaget ombildades till aktiebolag några år senare anskaffades stora turistbussar och beställningstrafiken utvidgades till Europa. Med åren har verksamheten utvecklats och förbättrats till vad vi är idag, ett renodlat bussbolag.

Tuna Trafik ägs och drivs av Mikael Jonasson och Johan Hermansson. Mikael och Johan har arbetat många år i företaget och har stor erfarenhet av bussbranschen. Vi har bussar i flera storlekar för att passa alla typer av grupper och resor. Personalen består av ett tjugotal yrkesskickliga chaufförer och tjänstemän.

Den största delen av dagens verksamhet består av beställningstrafik. Våra största kunder är företag, myndigheter, kommuner och föreningar. Vi har också sedan starten haft ett skolskjutsavtal med Eskilstuna kommun.

Varför Tuna Trafik?

Vi ordnar resan oavsett om du vill åka lokalt, inom Sverige eller utomlands. Vi ordnar allt från enbart buss till hela paketlösningar med hotell, transporter, färjor mm. Endast din fantasi sätter gränserna för din resas möjligheter. Skicka gärna in en bokningsförfrågan online så kontaktar vi dig!

Varför åka buss?

Det finns många fördelar med att resa med buss. Du bestämmer själv varifrån, till, när och hur vi skall åka. Alla kommer fram gemensamt till resmålet och ni får en behaglig, trevlig, säker och miljövänlig resa på köpet. Vi på Tuna Trafik strävar efter att alla våra bussar ska köras på fossilfritt bränsle.

Våra bästa restips